Sunday, August 22, 2010

Maxis Broadband Balik

Nak tulis apa tatau. Tapi tulis gak la kan. Kemarin punya semalam, aku gi beli broadband Maxis punya pakej. RM68 untuk 3GB dan pastu slow cam hanjeng. Hanjeng lagi laju.

Binatang tu dulu aku beli RM138 untuk 3GB. Modem free, kontrak 6 bulan (dulu 18 bulan yer), yuran aktivasi RM100.

Maka rancaklah aku berperang dengan segelintir taik idung forumer Indonesia dalam topix.com. Carilah sendiri. Malaysia Forum.

Selebihnya Facebook. Baca paper. Lagi apa? Google Maps. Itu je yang aku leh rasa. Blog pun kalau ada benda nak upload je la. Ni kaninabui punya technician batu yang aku panggil tak datang-datang baiki pc aku.

Itu hari dia yang peranap. Panggil mali kasi baik pun tamau.

Maka, komputer aku dah diformat balik. Lepas kena format balik ni, dia dah jadi samdol, macam kebiasaan PC yang diformat. Nak upload gambar balik macam malasatul basar.

No comments:

Post a Comment