Friday, September 17, 2010

Fotomoto : The Lost World Hotsprings

Petang Raya Ketiga, Ahad 12 September 2010, hujan turun. Suhu jatuh. Cadangan terbaik kami ialah ke Lost World Hotsprings.. Kami lepak sampai pukul 10.00 malam. Memang tutup 10 malam la..









Cho Tai Ti !

Dulu masa duk rumah Ampang, budak rumah selalu ajak aku main Cho Tai. Aku tak gemar sebab tak main duit. Kalau main Black Jack aku join.

Tapi balik Ipoh raya haritu aku mula diajar main Cho Tai sebab aku dah kaut duit budak-budak masa main Black Jack.

Lepas main jer, aku jadik gian main Cho Tai. Apa tak nya, nisbah kekalahan aku cuma 1 dalam 30 game. Terrer tu.

Bayangkan, selepas aku buat tak tau dengan game ini selama lima enam tahun, akhirnya aku terjebak.

Terus aku cari Cho Tai di internet dan aku pun jumpa. Untuk menchoba, klik link dibawah.