Wednesday, March 16, 2011

Bummer!

Bummer! Pagi ni aku dapat call dari sebuah syarikat penerbitan drama dan filem. Demer nak skrip yang aku canangkan kat kawan aku sorang ni.

Dan aku dapati, skrip CERUCUK, TRANSISI dan PULAU SEMBILAN, aku tak pernah simpan dalam pen-drive. Aku simpan kat mana?

Ternyata aku cuma simpan kat hard disk komputer aku yang aku dah format balik bulan 8 tahun lepas.

Meh sama-sama sepuk kepala aku. Aoooo... nanges tak berlagu...

No comments:

Post a Comment