Thursday, January 6, 2011

Applikasi FB Paling Best Abad Ini - Perang Headline

Hahahahha. Mati. Lawak nak mampos. Hahaha. Sepanjang 3 tahun aku ada akaun Facebook, hahahhaa, tak pernah ada application hahahaha, mati.. susah nak berenti gelak.. Tak pernah ader application sehebat ini.. hahahahha.. yang buatkan acara gurau senda menjadi bertambah extream.. hahahaha...

Applikasi tersebut.. hahahahaha.. dah dah.. berenti gelak.. Applikasi tersebut membolehkan kita mencipta akhbar sendiri dan tajuk berita sendiri dengan memilih sesiapa kawan kita yang nak dijadikan tajuk berita agar terpampang mukanya sekali. Hahahha.

Maka "perang headline" pun berlakulah malam tadi. Hahaha. Ini headline dari 'syarikat penerbitan' Fasleigh Muhammad. Hahaha. Nak try? Dah login FB? Kalau dah, KLIK SINI ..Hahhaahaha.. Gurau-gurau biar dengan orang yang boleh bawak bergurau yer. Hahahaha.








3 comments:

  1. klakauuu Akhbar terbitan Pak Tam. News of the Year

    Ajip®

    ReplyDelete
  2. abis apsal ko pya nama tkde ??

    ReplyDelete
  3. motip ko emo.. aku punya ko taruk la kat blog ngko.. hahahaha

    ReplyDelete