Friday, April 23, 2010

Temubual Eksklusif : Kak Pondsund Feelchan

Melihat nama Kak Pon, adakah Kak Pon berasal dari Thailand?
Ko tengok mak ni macam pondan siam ke nok? Tidak yer. Pondsund Feelchan itew bermaksud Pondan Sundal Feeling Chantek. Laki mak dulu kerja kat Bangkok. Sebab tu mak senang sekali untuk dihanjengkan dengan nama-nama yang berunsurkan kethailandan. Eh.. boleh ke perkataan teww...

Apa pendapat Kak Pon tentang dunia lelaki lembut kebelakangan ini dan apakah sumbangan mereka terhadap industri pelacuran?
Nok.. dunia semakin tidak menerima orang seperti kami, jadi kami melukutlah di tepi gantang-gantang yang ado. Jika pompuan-pompuan China doll yang sesetengahnya lebih hazab dari mak ini dengan mudah dapat menggoda lelaki-lelaki bersuami, mak pun mampu yer. Kami ini bapok tidak mempunyai hasil lendir yer. Kami hanya dibantu oleh KY. Itu pun lebih baik dari sesangkak hargh tuih sajork. Jadi kami secara langsung, tidak boleh ditakrifkan sebagai pelacur apabila bila kami membuat kerja-kerja pelacuran.

Bagaimana pula dengan peningkatan money boy kebelakangan ini?
Mak tak menafikan yang mak pernah juga selalu menutup mata agar dapat melindungi mata mak dari melihat kehazaban sugar daddy mak yang hauk itu. Namun, helaian kepala agong yang berbau kencing kuda lite-lite itew lah yang membuatkan mak hanyut dan terus dibontot oleh jantan hauk ini. Tetapi semuanya dah berlalu. Kalau mak nak, mak mak-esahkan sajork. Jantan cando pun sembah guling ala-ala orang Siam nampak Raja Mongkut versi pondan gitew. Tapi tidak perlu yer. Mak sekarang dah women. Kau nampak tak nyah? Mak mempunyai tarikan tersendiri. Kau stim kan?

Erm..Seterusnya, bagaimanakah pendapat Kak Pon tentang dominasi bapok-bapok seberang di Bukit Bintang.
Nok.. mak belum beli kacang hijau yer. Toyol-toyol belaan diva-diva tidak bermykad itew mak tahu sedang memasang telinga. Tapi ader mak kesah? Mak punya kokyah nak letak mana? Kalau dah memang ke neraka, tidak perlu yer untuk kita mencari tangga untuk turun ke lebih dalam di dasaran. Mereka-mereka itew, mak deklarasikan sebagai kalangan pendatang asing versi pondan. Mereka, bagi mak, tidak boleh dinafikan untuk turut merasai konek-konek berbagai perisa yang ada di negara ini. Lagi nyah? Tanya la lagi..

Bagaimana pula pendapat Kak Pon tentang masa depan mak nyah-mak nyah di negara ini.
Masa depan? Apa ittiew masa depan? Nok.. kalau mak tahu masa depan mak, tak la mak tergadai bontot yer di masa silam. Akhirnya mak menjadi bapok. Walaupun mak tak chantek, tetapi mak lebih women dari hadek-hadek feeling women di podium La Queen yer. Eh.. nyah, kau pun pernah feeling puki atas podium kan?

Eh. Salah orang kot. Soalan saya yang terakhir, apakah nasihat Kak Pon pada golongan-golongan sejenis yang lebih muda.
Terharu mak yer. OK. Macam ni la yer hadek-hadek akak sekelian, walaupun korang semua bukan protege akak, sebab akak pun tak hadap nak menjadi mentor bagi memimpin you all ke neraka, akak cuma nak cakap, kalau buat baik kan, biarlah berpada-pada, sebab kelohongan bontot you all, tanpa pendapatan yang sesuai, membuatkan hidup you all sengsara di masa depan. Jadi, janganlah terlalu bercinta dan feeling puki yer. Ko tak boleh beranak. Jangan berangan. Jadi, cintailah matawang tempatan dan juga asing. Itu sajer.

Terima kasih.
Sama-sama. Er.. you takde contact number? Taste lah.

Er.. Takde!

No comments:

Post a Comment